perjantaina, huhtikuuta 06, 2007

Osaa lukea muttei laskea

Mistä tietää, että HeSan kriitikko Satu Koskimies on lukenut arvostelemansa teoksen eli Jouni Tossavaisen uutuuskokoelman Kerro? Siitä, että arvostelun oheen liitetyissä teostiedoissa seisoo: Ei sivunumerointia. (Rastaan tsik srii piste tai pilkku, HS C4, 6.4.2007)

Tunnisteet: , ,

4 Comments:

Anonymous hh said...

En tiedä miks Hesari on poiminut just Satu Koskimiehen 'Kulttuuriinsa' horisemaan. Se mihin Satu istuu on 'Minkä runon haluaisin kuulla vuosituhannelta Juna Meni Jo'. - Aiemmillakaan Koskimiehen kritiikeillä ei ole kyllä ollut mitään tekemistä ruudin kanssa, mutta tämä oli sellainen tyhmyyden, tietämättömyyden ja 'ymmärtämishaluttomuuden' triumfi, että sitä on vaikea kenenkään enää ylittää.

8:09 ap.  
Anonymous hra Nutz said...

Minulle tuli mieleen tuollainen ensimmäisen vuoden kotimaisen kirjallisuuden opiskelija, jolle on lyöty tuntematon runokokoelma käteen ja annettu lukuohjeeksi "tän on sitten kirjottanu yks juntti jostain Kuusamosta".

8:24 ap.  
Blogger dahl said...

Ihmettelin myös, että Tossavaisen kai tätä hämärää "uutta runoa" edustava kokoelma oli annettu Koskimiehen kritisoitavaksi. Identifioin hänet vähän vanhemman konventioihin perustuvan, ei niitä rikkovan runouden ymmärtäjäksi.

9:47 ap.  
Blogger KK said...

Hannu,

Mukava kuulla sinusta, kunpa se voisi olla mukavammissa merkeissä.

Vastauksestani tuli niin pitkä, että julkaisen sen omana postauksenaan, mutta laitatko minulle osoitteesi niin lähetän sinulle Vapaat kädet.

10:13 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home