torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Mannis-Teemu näyttää kimpaantuneen Antti Majanderin tavasta käsitellä Aina Bergrothin esikoisteosta Ah autuutta eilispäivän Hesarissa. Teemun alkuperäinen reaktio ei ole näkyvissä, sen sijaan on olemassa reaktio reaktioon. Majanderin, miten tuon sanoisi, kelvoton ja halpamainen tekele on luettavissa lehden verkkosivuilta, jos ja kun viitsii rekisteröityä (kuten herra Nutz kommenttiosastollamme ystävälliseen tapaansa neuvoo).

Tunnisteet: , , ,

6 Comments:

Anonymous hra Nutz said...

Onko se tuo "akateemista vikaa"; vaatii sisäänkirjautumisen. http://www.hs.fi/digilehti/kulttuuri/artikkeli/Akateemista+vikaa/1135226339941

Mutta kumpi on pahempi kriitikko, salajuntti vai julkijuntti?

1:01 ip.  
Blogger KK said...

Juu, niin vaatii. Meikäläinen on tottunut käyttämään firman tunnuksia, mutta näihin arvioihin pääsee ilman eestä rekisteröitymällä.

Majanderista sanon vain sen, että mies on pahasti hukassa.

1:38 ip.  
Anonymous hN said...

Ei se nyt ihan noin mennyt, siis sotkin nyt kirjautumisen ja maksullisen tikilehden/arkiston; niin että kaikki Bloginne lukijat nyt yrittävät kirjautua sisään ja penkoa jostain sitä tuhannen artikkelia ja katkeroituvat suorastaan, vaikka vikapää olenkin minä.

4:47 ip.  
Blogger KK said...

Jee, siirtäkäämme vastuu kullekin käyttäjälle. Itse onnistuin tänään lukemaan jutun ilman maksusitoumuksia, mutta en ole varma teinkö sen firman vai omilla tunnuksilla. Äskön kun yritin tehdä saman uudestaan, sulkivat peijakkaat Kokon-pojan ulos koko palvelimelta, siis ainakin 45 minuutiksi. Että semmoista.

Asiaan mitenkään liittymättä, mitäs veikkaisit, millä todennäköisyydellä Snellman putiikkeineen päättää/on jo päättänyt, ettei Suomen Runouden King Kongin uudesta kokoelmasta tarvitse kirjoittaa mitään, "on se (jo) niin ymmärrettävää"?

Voisin tietysti laittaa rahat suuhuni ja ryhtyä myymään vetoja. Tässä tulevat kertoimet:

Ei arvostele: 1.15
Arvostelee: 6.00

Tasapeli syntyy, jos asiasta syntyy skandaali, missä tapauksessa panokset siirretään lyhentämättöminä Ymmärrettävän runouden edistämiseen välittäjän parhaaksi katsomalla tavalla.

5:35 ip.  
Blogger Timo said...

Ja yhdeksäntoista komeaa runoa asetti murheellinen humoristimme pohjaksi kirjeelleeen.

Google-runo on aikamme itkuvitsi.

11:14 ip.  
Blogger KK said...

Niin asetti; näin näytti, että arvostelu ei lähde maailmalle aivan kevein eväin ja perustein.

11:32 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home