sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Mistä
lie uneksinut
nukkuessaan lasiensa päällä.

5 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

KK, tämä vinha huumorisi saa minut aika usein pyrskähtelemään. Se on juuri sellaista, joka pitää asiat oikeassa järjestyksessä. Hyvän suhteen huumoria, sanoisin.

12:26 ip.  
Blogger KK said...

Kaikesta minua on syytetty, mutta ei huumorista saatikka huumorintajusta. :)

Tämä kyseinen teksti on ihan tosielämästä ja siihen sisältyy ripaus sisäpiirin vitsiä. Vitsi ei ole kovin hyvä, mutta menköön näin kuluneen vuoden muistoksi. Uutta päin!

12:57 ip.  
Anonymous helanes said...

Harvemmin kukaan kuitenkaan päällä, useimmiten alla.
Itse olen likinäköinen eli lasien päällä nukkuminen ei ole oikein edes mahdollinen tilanne (paitsi sammuneena, ja sitä ei enää tapahdu).
Vaimo taas torkahtelee jokseenkin joka päivä lukiessaan.
Muuten, kun olin jossakin vaiheessa lähes sokea, unet muuttuivat mielenkiintoisella tavalla: näin värejä, mitä ei yleensä tapahdu, ja näin kaiken äärimmäisen tarkasti, zoomailinkin unissani.

4:51 ip.  
Blogger KK said...

Mielenkiintoisia, nuo unet. Itse nukahtelen usein kirja sylissä ja lasit päässä. Yleensä herään kesken unien, otan lasit pois ja laitan tyynyn viereen. Eilisaamuna kuitenkin heräsin tunteeseen, että jokin painoi ikävästi lapaluiden välissä. Siinä sydämen seutuvilla. Vähänkös nauratti. Lasit voivat hyvin. Nyt jo minäkin.

5:25 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

... :-) oma huumorintajuni on kyllä aika lasten kaltaista, eikä siihen paljon älyä tarvita. Ajattelin, kuinka kauniit ja ylväät runolliset ajatukset loppuvat siihen, kunnes huomaa talloneensa silmälasit. Vähän sama kuin joku liukastuu banaaninkuoreen: naurattaa aina.

12:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home