torstaina, syyskuuta 14, 2006

Kun menet naisen luo, varaa riittävästi muistia.

12 Comments:

Anonymous SusuPetal said...

Hmm, ainakin on hyvä muistaa
-kuka hän on
-mistä hän pitää
-miksi tulit

:))

8:30 ip.  
Anonymous riirii said...

niin pitääkin, olisin tuollaisesta huomaavaisuudesta oikein otettu..

8:57 ip.  
Blogger Isopeikko said...

Sinulle itsellesi vai eteenpäin luovutettavaksi ajattelit sen muistin. Entä ajattelitko vaihtaa sitä jossain välissä.

8:59 ip.  
Anonymous sikuri said...

Ja että löydät takaisin kotiin.

9:20 ip.  
Blogger KK said...

Kaikki erinomaisia, älykkäitä ja hauskoja huomioita! Itse mietin muutamaa vaihtoehtoa. Päällimmäisin on vähän haikea ja aika lailla itsekäs, sellainen johon Isopeikkokin viittasi. Mies jaksaa katsella naistaan loputtomasti ja vaikka hän luulee tallentaneensa muistiin kaiken näkemänsä, tulee väistämättä tilanne, jossa hän ei saa palautettua jotakin yksityiskohtaa mieleensä vaikka kuinka pinnistäisi. Sitä paitsi onkohan naisilla pienintäkään käsitystä siitä kuinka valtavia tietomääriä miehet tallentavat muistiinsa koskien pelkästään naisen fyysistä ulkonäköä ja olemusta?

10:33 ip.  
Blogger sivuaskel said...

Muisti nainen kaiken kuulemansa, näkemänsä.

11:11 ip.  
Anonymous Tui said...

Hyvin hoksattu. Naisen puhehan on poukkoilevaa, rönsyä täynnä. Suuri oivallus on, jos tajuaa kaiken olevan loogista ja yhteenliittyvää. Kaikkien asioiden mielessä pitäminen vaatii muistia.

11:51 ip.  
Blogger hanhensulka said...

Tämä oli hyvä. Monessakin mielessä.

Juuri tällä viikolla joku amerikkalainen feministi tohtori ilmoitti, että naisen ja miehen aivot ovat rakaisevan erilaisia jo syntymähetkellä. Naiset muistavat enemmän ja yksityiskohtaisesemmin kuin miehet. Sen lisäksi tyypillinen nainen puhuu 20,000 sanaa päivässä, mies vain 7,000, joten interaktiossa syntyy miehelle paljon muistettavaa, jonka nainen siis varmuudella muistaa ja miehenkin tulisi yrittää. Varaa riittävästi muistia!:)

KK:n huomio naisten katselusta pani ajattelemaan, että ehkä luonto on kehittänyt vektorigrafiikan tapaisen muistijärjestelmän miehelle, ja näin säästyy naistenkatselussakin muistitilaa. Kuinka moni mies muuten muistaa naisensa silmien värin, jos sitä yllättäen kysyttäisiin?

8:10 ap.  
Blogger KK said...

Sitten tässä on vielä se pointsi, jota en saa oikein sanotuksi, mutta joka kuitenkin on sanan "muisti" kaksoismerkityksessä. Eli että muisti on sekä tilaa että sisältöä. Joskus voisi antaa melkein mitä tahansa että pääsisi vielä täyttämään edellistä jälkimmäisellä, katsomaan minkä väriset ne silmät oikein olivat.

10:06 ap.  
Anonymous neiti hoo said...

onkohan miehillä mitään hajua, millaisia tieto-ja huomiomääriä naiset tallettavat muistiin. omaan ja lainattuun (viittaan tilaan josta puhuit).

muistihan on joka tapauksessa valikoiva, riippuen siitä, miten kauas muistellaan...

onneksi muistia ei liian helposti saa itse pyyhittyä, vaikka haluaisikin. toisaalta, häpeäkin on "kivasti kasvattava" tunne.

ruskeata ja vihreätä, ainakin.

shakhyr: kun se nyt noin selvästi pomppaa areenalle, shakaalin hyrinää. jos shakaali hyrisee, niin se on positiivista ja poikkeavaa.

6:02 ip.  
Blogger KK said...

Oi voi. Ei varmasti ole mitään käsitystä, siis kummallakaan. En oikein saa sormeani asian kohdalle. Luultavasti tarkoitan hetkeen tarttumista; paina äkkiä kaikki mieleesi, koska hetki voi olla pian ohi. Onneksi on apuja. Kiitos.

7:08 ip.  
Blogger Veloena said...

Pöh, joillakuilla on siitä vaikka mitä käsityksiä. ;)

No niin, minulle tuli kyllä mieleen se, että minulle miehet ovat aina ulkoisia massamuistilaitteita. Jotkut googlaavat, jotkut kysyvät miehiltä. Miten kätevää, mieheltä voisi kysyä vaikka olisi molemmat kädet poikki. :D

Tietysti voisi opetella muistamaan itsekin. Jos vain keksisi, kuinka sellainen tapahtuu.

En usko että muisti on sillä viisiin sukupuolisidonnainen asia. Mutta henkilösidonnainen se on. Jotkut ihmiset ovat tunnelmamuistajia, jotkut loogisia faktamuistajia jne.

Mutta on aina yhtä ilahduttavaa tavata ihminen, joka tavatessa sanoo, että nuo ovat samat korvakorut kuin oli kahvilassa kun puhuimme siitä ja siitä.

Silloin tietää, ettei ole pukeutunut turhaan ja että on tavannut miehen, joka arvostaa sitäkin, ettei ole niin kajahtanut että liikkuisi kaupungilla alasti, muun muassa.

2:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home