sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Pimeässä

Valo tulee lamppuun ja lampusta ulos
ja pilvi on yksi pilvi koko ajan.
Kun ikkunasta katsoo, käteni
eivät ole siellä missä käsiäni pidän.

3 Comments:

Blogger LL said...

Eli tähän viittasit. Olipa se lauantai-ilta. Luomista useasta suunnasta niin että hurina kuuluu. Salaseura-ajatuksessasi oli varmaan perää. Ainakin minusta tuntuu aina hauskalta laulaa asioista, joista tiedän jonkun yleisössä tietävän vähän enemmänkin.

6:50 ip.  
Blogger KK said...

Kieli poskessa lausuttu salaseura-ajatus syntyi, koska näyttää siltä, että ihmiset kirjoittavat blogeissaan runoja ja muita tekstejä, joissa viitataan oikeassa elämässä sattuneisiin tapahtumiin, ja silloin paikalla olleilla on muita lukijoita "paremmat" edellytykset ymmärtää näitä yksityiskohtia. Hyvän runon ja hyvän biisin kohdalla tällaista "sisäpiirin tietoa" ei tietenkään oikeasti tarvita. :)

12:46 ap.  
Blogger LL said...

Monet virkkeet toimivat yleisellä tasolla, vaikka niillä voi olla itselle joku toinenkin merkitys. Joku lause voi tuoda itselle mieleen jonkun humoristisen tai makaaberinkin asian, ja sitä makeampaa on, kun ystävä yleisössä tietää, mihin myös sillä voisin viitata. Hauskaa on myös kirjoittaa salaviestejä rakkaalle lauseiden lomaan. Pidän monimerkityksistä, mutta kuten sanoit, eihän sellainen ole kuin sisäpiirin kivaa, eikä sillä ole mitään taiteellista merkitystä. Kokonaisuus ratkaisee.

12:49 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home