torstaina, heinäkuuta 20, 2006

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz


A, from Characters

Starting today, you'll find Characters, my contribution to the on-going alphabet series, at Dan Waber's Logolalia.

8 Comments:

Blogger LL said...

Voi kuinka upea!

11:09 ap.  
Blogger KK said...

Kiitos! Tänään onkin sitten B:n vuoro, huomenna C:n ja niin edelleen aina Z-kirjaimeen asti.

11:56 ap.  
Anonymous Sami said...

Hienoja! Kuin pimeää tulta.

6:33 ip.  
Blogger KK said...

Kiitos, Sami. Tein ne jo pari vuotta sitten, oikeastaan ihan ensimmäisinä visuaalisina "runoinani", mutta pidän niistä tavattomasti, enkä siten epäröinyt tarjota niitä Waberin sarjaan.

6:44 ip.  
Anonymous Sami said...

Vai, ensimmäisiä! Vau. Tarkennan tuota "pimeää tulta", jotenkin välähti mieleen se, kun murkkuna (ja sitä aiemminkin) skrinnasi suurennuslasilla valkoista paperia, sehän hetken kuluttua alkaa mustumaan ja sitten savuttamaan...joku tuollainen tuli heti muistista kuin näin nämä. Mutta se on vain ensi "assari", sitten lähtee tulemaan muita asssosiaatiota.

3:14 ip.  
Blogger KK said...

Hyvä assosiaatio. Muistan kyllä millaista jälkeä brennarilla syntyi (skrinnaaminen oli luistelua; viehättävä lapsus, eli kaksi kaukaista, puhekielistä, harvoin kirjoitetussa asussa esiintyvää sanaa sekoittui toisiinsa). Sitäpaitsi C muistuttaa huomattavasti palanutta stidiä.

3:27 ip.  
Anonymous Sami said...

Perkules...sorry nuo kaikki muutkin typot. Vauhtihumalasta syntyy välimerkkikrapula. Joo. Brennaamistahan se. Noista ajoista on sen verran aikaa, ettei kielimieli pysy enää mukana.

Suurennuslasilla voisi olla muuten mahtava skrinnailla. :D

3:57 ip.  
Blogger KK said...

Nou hämming. Näitä on paljon, sanoja joita ei juuri koskaan näe kirjoitettuna. Toiset niistä esiintyvät vain puheessa, toiset ovat tuota omasta käytöstä poistunutta kantaa. Pitäisi oikeastaan ryhtyä kokoamaan niitä...

4:14 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home