perjantaina, toukokuuta 12, 2006

200

7 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kirjoittamani kirjeet näyttävät usein tältä. Hahmotelma mielessä, ajan myötä unohdus, jäljellä vain kirjeen kirjoittamisen haalistuva ajatus.

Oikein onnistunut vedos, kahdessadasko tämä on siis?

Vii

4:02 ip.  
Blogger KK said...

Tänään on Snellmanin 200-vuotispäivä, joten kun silmiin osui tämmöinen tekstinpätkä, jossa puhutaan hänen viimeisestä, kesken jääneesta kirjeestään, ajattelin että pitääpä luonnostella jotain sellaisen miehen kunniaksi, joka mietti isänmaata viimeiseen hengenvetoon ja teki sen sitäpaitsi Kirkkonummen Danskarbyssä, jonka kyläkoulussa nuorimmaiseni on aloittanut koulunsa.

4:13 ip.  
Blogger Okir said...

I like this...shift....

4:44 ip.  
Blogger KK said...

Oh, Jean, good to hear from you! Our National Philosopher, J. V. Snellman, turns 200 today. So this is in his honor.

Ja Vii... Sorry, ilman linkkiä en älynnyt, että se olit sinä. Ehkä mun pitää tehdä vaan näitä koristeita, kun heti on likat perässä! Lurituksissa ja järkeilyissä kun mä en kumminkaan pärjää... Ei vaan, kiva kun kävit taas!

4:53 ip.  
Blogger viive said...

Ah, niinpä tosiaan, Snellman. Niin, näissä olet kyllä erityisen hyvä vaikka minä olen kyllä aika helppo kohde kaikenlaisille lurituksillekin.

Lähtisitkö muuten viikolla 21 kollikuskiksi kahdelle kikattavalle tytölle? Vee on jo varannut matkamusiikinkin, koska on kuulemma jotain tiettyä mitä tällaisissa tilanteissa kuuluu kuunnella ja laulaa.

8:32 ip.  
Blogger KK said...

Viikolla 21? Vilkaistaanpa kalenteria... No, kyllä se näyttää sopivan. Onko päivä milloin tiedossa? Ja mitkä mahtaa olla Kissalan koordit? Kaikenlaisia lurituksia... :)

kddbm k. d. di bi male?

8:38 ip.  
Blogger viive said...

Tarkoitin tietysti että minä olen helppo, en niin, että sinun olisivat vain lurituksia jos luritukset nyt ylipäänsä koskaan ovat vain.

Kissala on maalla eli Espoossa, palaan viikonpäivään heti kun taivas selkenee ja täydellisen kolmiulotteinen kuu lakkaa häiritsemästä yöuniani.

varczlic - tsekkiläinen aamupuuro valkosipulisilmällä

1:20 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home