perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Seinävaate

5 Comments:

Blogger Okir said...

Wow, it's amazing how far you are taking these letter templates -- doing things with them I never would've thought of!

They are kind of gothic-looking (especially w/the red and black)

jean

2:48 ap.  
Blogger KK said...

Thanks, Jean. I'm up to 70 variations, now, all based on the same template. Is that too many? I can't seem to stop. Maybe five or six of them are ones that I really like, but then again, I like to show all my babies.

10:56 ap.  
Blogger minh said...

Moi, olen aivan ihastunut näihin kuviin. Joku alempana sanoikin, että tulee Rothko mieleen, kuten mullekin. Samoin jostain kuvasta tulee vähän Sean Scully mieleen, mutta nämä ovat syvempiä "Januarivariaatio" on aivan huippu, suosikkini!
-minh-

2:45 ip.  
Anonymous minh said...

Ei, perun puheeni. En voi valita suosikkia näistä. Tuo kaksiosainen sinimusta alempana on ainakin yhtä upea ja kun mennään vieläkin alemmaksi, löytyy lisää silmiähiveleviä kuvia. Hienoa, että löysin nämä,kun en ole aikoihin käynyt!
-minh-

2:48 ip.  
Blogger KK said...

Tosi mukava kuulla, Minh. Rothko, Scully ja muut, niihin tulee aina palattua. Lisää kuvia löytyy toisesta blogistani, Blonde on Blondesta. Tänne laittelen näitä aina silloin tällöin kun huomaan että varsinainen "sanottava", jos sitä on koskaan ollutkaan, alkaa ehtyä. Mulla on nyt taas tällainen yliromanttinen, yliherkkä kausi menossa: vain nätti kelpaa. Mutta kiva kun taas kävit ja ilmaisit saaneesi jotain kuvien katsomisesta. Olen siitä tavattoman kiitollinen. Sinullekin hyvää jatkoa!

5:13 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home