torstaina, lokakuuta 13, 2005

Pomon blogi

Parnasso (jossa allekirjoittanut työskentelee toimittajana) on tehnyt historiallisen eleen liittymällä verkkoon. Päätoimittaja Jarmo Papinniemen vaivihkaa käynnistämä blogi, jota seuraamalla pääsee tutustumaan paitsi sen kirjoittajaan myös kirjallisuuslehden tekemiseen, on luettavissa osoitteessa parnasso.fi. Sitä paitsi kannattaa muistaa, että blogi on aina myös kaksisuuntainen julkaisu. Siis ei kun keskustelemaan kirjallisuudesta!

Samasta osoitteesta löytyy myös kokonaisuudessaan professori Aarne Kinnusen kirjoittama Haanpää-essee, joka onnettomien sattumusten vuoksi ilmestyi hiukan puutteellisena lehden painotuoreessa numerossa 5/2005. Jos asiaa ajattelee positiivisesti, lehden läsnäolo verkossa osoittautui näin heti erinomaisen käytännölliseksi ja kaikin puolin järkeväksi ratkaisuksi.

2 Comments:

Blogger Anita Konkka said...

Mitenkäs sitä kesskustelee, kun ei siellä Papinniemen blogissa ole kommentointipaikkaa? Tai en minä ainakaan sellaista havainnut.

12:44 ip.  
Anonymous Jarmo Papinniemi said...

Epäkohta on havaittu, ja sen kanssa tehdän töitä. Olen jo painanut oikeaa nappulaa, siis "enable comments" vai mitä se olikaan nykysuomeksi, mutta mitään ei tapahdu. Odotan saavani maanantaina ammattiapua ja kommentit käyttöön!

9:15 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home