torstaina, elokuuta 11, 2005

Kollegan palaute

Runoilijan on useimmiten tyytyminen siihen, että kirjoittaminen ja julkaiseminen on palkinto sinänsä. Mutta täytyy myöntää, että kyllä palautekin passaa, varsinkin jos se on yhtä aikaa ajatuksella ja tunteella kirjoitettu. Siitä esimerkkinä runoilija Geof Huthin ystävälliset ja tarkkavaistoiset sanat, jotka hän on kirjoittanut viime viikolla julkaisemani Hiroshima-runon johdosta.

3 Comments:

Blogger TM said...

No niin, kommentoimaan sitten vaan! Toisiamme siis. Tämä suomalaisten runoblogaajien porukka voisi ottaa oppia rakkausrunot.fi -porukasta, joka (yltiöpäisen kriitiikittä) spämmää palautetta ihan kaikkeen ja koko ajan. :)

Pidin tosi paljon noista konkreettisista runoista alempana - kehotan myös katsomaan konkreettisen runouden jälkeläisten töitä sivulla http://www.swaeg.tk, ota versio 2 sieltä alhaalta ja skrollaa).

1:19 ip.  
Blogger KK said...

Joo, kiitos, mikä tässä kommentoidessa ja kehuessakin, kun jälki siellä täällä on villimpää ja kiintoisampaa kuin aikoihin. Täytyy sanoa, että tämä on hieno aika kirjoittaa ja elää, nuorempiensa seurassa tai siis perässä. Tuo Swaeg tuntuu jännältä, eikä vähiten siksi, etten saanut siitä ensi silmäyksellä selvää!

12:28 ap.  
Blogger marko said...

Yhdyn täysin Teemun kommenttiin konkreettisista runoistasi - paljon hienoa kamaa sulla muutenkin viime aikoina.

7:29 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home