lauantaina, heinäkuuta 16, 2005

W
U
Z
N
Z
X
T
?

10 Comments:

Blogger Leena said...

Rakastuneen purskahdus.

Kun Obelix tapaa kauniin Mimosan hän kykenee sanomaan vain WKRSST.

(Asterix legioonalaisena)

2:36 ip.  
Blogger KK said...

Tuttu tunne. Tai siis oli joskus. Että sellaistakin kerran. Oi, nuoruus!

2:40 ip.  
Blogger Rauno Rasanen said...

...tä?!

3:42 ip.  
Blogger KK said...

Oijoi, mihinkähän kohtaan erityisesti kysymys on suunnattu? Siihenkö, että kirjaimet liikkuvat vai siihenkö mitä ne markkeeraavat? No, yritän vastata. Kirjainyhdistelmä NZXT viittaa edellisessä päreessä mainittuun haastatteluun ja siinä esiintyneeseen G. Huthin samannimiseen runoon. WUZ sen sijaan on katukielinen muoto sanoista "what is", lyh. "what's" (vrt. "What's up?" = "Wuzzup?"). Eli, ihan leikillään: Mitähän seuraavaksi? Samaa leikkimieltä yritin tavoitella panemalla kirjaimet liikkeeseen. Capice?

Leikillisesti tervehtien,

Karri

4:16 ip.  
Blogger Schnabelmann said...

vedenpaisumus.

6:37 ip.  
Blogger Rauno Rasanen said...

OK. Hyvä idea. Mainio toteutus. Mutta meikäläinen tarvitsee aina erityisopastusta näissä "daadaa daadadaada-asioissa..."

9:56 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Suunnaatomasti huolestuttaa saako W muut kiinni? Vai onks W kerrassaan kierroksen edellä? Käyttääks W vai muut doopingia, kun on noin iso aikaero?
T. Winttikoira

9:57 ip.  
Blogger KK said...

Ole huoleti, kyllä se saa, kun tarpeeksi kauan katsoo. Sitten se menee taas ohi...

10:22 ip.  
Blogger KK said...

Glad to be of help, Rauno. Se näissä daadaa-jutuissa tahtoo olla, että niitä voi "selittää". Joskus on jopa pakko... Mutta kuten sanottu, se oli vain leikin vuoksi. Joskus sillä metodilla onnistuu tekemään löytöjä.

10:25 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Leikkiäkö vain? Meistä se on liiankin jännittävä. Ei uskallettu katsoa, kuinka W:n lopulta käy? Pitäis kieltää alle 15 v.
Koko ajan pelätään kompastuuks' W ennen maaliviivaa ja kuka voittaa. Ja jääks' W kiinni doopingista? Menee sekunninmurto-osiin. Ja me kun pistettiin viimeiset taalat vetoon X:n puolesta. Vähän niinkuin esiMM.
Winttukoiru Mr Bones

2:34 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home