sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2005

Valofinlandia meni, mutta jäähän Kipufinlandia

Ilmoitin joku päivä sitten suunnitelmistani lopettaa Uusien lauseitten kokoaminen. (Tämä tapahtui siinä yhteydessä kun muttei siitä syystä että blogille ilmaantui samanniminen rinnakkaispyrintö.) Nyt näyttää siltä, että pääsen keräilyhommistani kesälomalle parisen viikkoa aiottua varhemmin. Uusia lauseita (se alkuperäinen) ei nimittäin enää suostu julkaisemaan uusia lauseita. Tekniikkanystyräni eivät riitä paikallistamaan ongelmaa (enkä suostu kuuntelemaan paranoianystyröitäni), joten ellei ihmeitä satu, se oli sitten siinä se. Onnea riitti ja iloa, siitä kaunis kiitos.

5 Comments:

Blogger Rauno Rasanen said...

Hitsi - ja minä kun aloin päästä jyvälle tästä projektista vasta viime aikoina.

Ensi alkuunhan olin ihan pihalla siitä, mikä homman pointti oikein on; sitten pohdin asiaa varsin pitkään, ja lopulta vakuutuin, että projektihan on vähintäinkin kiinnostava.

Näistä "haravoinneista" voi kukin tehdä katsausta ja analyysiä bloggereiden (myös omiin) aihevalintoihin, tuntemuksiin ja sanankäyttöön.

Mutta kiitos kaunis tästäkin.
On kai ryhdyttävä seuraamaan 'toisia' "uusia blogeja", koska ainakaan tostaiseksi ei ole muita vaihtoehtoja.
Saas nähdä tuleeko niitä...

10:33 ip.  
Blogger Karri Kokko said...

Enhän minä, mutta kun Blogger ei julkaise. Se vaan ilmoittaa erroria. Syytä en keksi, sillä muut blogini toimivat moitteetta. Ja kyllä minunkin tulee sitä ikävä, niin hurjaa sen tekeminen on ollut tässä kesän kynnyksellä.

8:08 ip.  
Blogger Rauno Rasanen said...

????????????

9:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Olisiko sivulle varattu max.kapasiteetti tullut täyteen?

11:10 ap.  
Blogger Karri Kokko said...

Ei kai se puolessa vuodessa täyty...

12:39 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home