maanantaina, lokakuuta 09, 2006

Wikissä ollaan

Kirjoitin itsestäni artikkelin Wikipediaan. Se on kovin tynkä, mutta sisältää olennaisimmat tietoni. Suomalaisia runoilijoita Wikipediassa on jo aika liuta, mutta monta puuttuu. Mikset sinäkin kirjoittaisi omaa artikkeliasi?

5 Comments:

Anonymous Nimetön said...

pyynnöstä tehty ja toteutettu... en bra idee...

12:35 ap.  
Blogger Karri Kokko said...

Yeah! Kaikki mukaan!

1:59 ap.  
Anonymous Nimetön said...

tulin pois sieltä oikein lentämällä...
"marginaali runous" ei kuulemma kuulu sinne, mutta se sopii minulle. edelleen pyrin puolustamaan runoutta, jonka asema on ristiriidassa niin sosiaalisesti tunnustetun (hs) kuin koulussa opintokäyttöön otetun klassikon kanssa. kuten bruns asian mainitsee "imagine a poem that ceases to be a poem by being accepted as such"...
jatkan tästä aiheesta illemmalla blogissani... ja nyt ihmettelen mitä wpediassa edes tein...

2:10 ip.  
Blogger Tikkis said...

Hämmentyneenä tirkistelin suomalaisen Wikipedian keski-aikaiselta vainolta kuulostavaa ulosäänestys-sanailua. Toimiiko se tosiaan niin että sen sortin itsetärkeilevät tosikot siellä määräävät? Mulla oli aikaisemmin siitä vapaamielisempi tunne. Kaivelin vähän Wikiä ja se tuntuukin olevan pääasiassa jääpalloilijoiden listauspaikka, vai mitä maalivahteja ne lätkähurahtaneet taas olivatkaan?

10:32 ip.  
Blogger Karri Kokko said...

Just. Olin itsekin sinisilmäinen uskoessani, että Wikipedia olisi itseään korjaava, ihanteellinen systeemi. Sen sijaan näky oli kuin Colosseumilla. Häijyä touhua. Mutta tähän puheenaiheeseen puuttuminen on liisteriin juuttumista. Parempi kun pysyttelee erossa koko jutusta.

11:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home